Härslöv

Härslöv sparkar tränaren

Härslövs IK har i dagarna valt att göra en förändring på ledarsidan när man tagit beslutet att göra sig av med huvudtränaren Richard Persson. Trots en ok start som nykomling, sju inspelade poäng på sex matcher, har styrelsen tagit beslutet att avsätta Richard Persson och ersätta honom med redan befintliga assisterande tränaren Mats Olsson, spelaren Jonas Rudolfsson och nye Peter Nielsen.

Förra året såg vi samma tendenser för grannklubben Tågarps AIK som på samma vis agerade tidigt på säsong genom att göra sig av med sin tränare trots en godkänd start som nykomling, och man kan väl säga att det slutade bra för dom med uppflyttning som resultat. Att allting berodde på tränaren är en överdrift såklart, men att det gjorde sitt kan man fastställa.

Att man som nykomling väljer att agera på det här viset tyder på att man har höga ambitioner och en målsättning som antagligen grundar sig mer på en topplacering snarare än att klara sig kvar. Klart är iallafall att man inte är nöjd med de senaste matcherna där man gått utan seger på de fyra senaste matcherna.

 

Lämna en kommentar