Borstahusens BK · FK Besa · Svalövs BK

Fredagens silly-svep

Inför helgen tänkte vi summera ihop ett silly-svep med nyheter som nått oss under veckan. I och med att serierna är igång och det fria övergångsfönstret är stängt så gapar det ganska tomt på den här fronten, men ett par uppgifter och nyheter har kommit som vi tänkte bjuda på.

Borstahusens BK gjorde häromveckan klart med hemvändande Alexander Sävström, senast Glumslövs FF, men man nöjde sig inte bara där. Eric Larsson, tidigare Landskrona BoIS, bestämde sig också  för att snöra på sig skorna igen. Eric debuterade redan i helgen som gick när man besegrade FK Bosna på bortaplan med 5-1.

Degraderade Svalövs BK lyckades inte knyta till sig någon spelare inför säsongen, men kan kanske snart presentera två nyförvärv som kan stå redo när serien vänder. I veckan har vi kunnat se Besim Ibishi, FK Besa, och Enis Haxhija, Dösjöbro IF, på Svalövs IP och enligt uppgifter så jobbas det hårt på att nå fram till övergångar för de här två.

Besim Ibishi har bakgrund i bland annat Landskrona BoIS och BK Landora, och ses mestadels som en central spelare, främst på mittfältet, med sina styrkor i speluppfattning och teknik. Enis har haft det svårt att få speltid i division tre med Dösjöbro, något han skulle bli överöst med vid ett klubbyte till Svalövs BK under hösten.

Det återstår att se huruvida klubbarna kommer komma överens gällande en övergång samt hur spelarna ställer sig till att kliva ner ett- respektive tre divisioner för att spela fotboll i höst. Det man kan säga är att det hade varit två nyttiga nyförvärv till klubben.

 

En reaktion till “Fredagens silly-svep

Lämna en kommentar